16 augusti 2010

Mot en ny höst

Oj vilken dålig aktivitet det har varit här i sommar, men vem vill sitta inne och uggla framför dattan när man kan åka ut på landet och bada? Ja, ja, vår bra dator har pajjat (vilket kanske betyder att den inte är så bra) så jag sitter här med gammeldatorn som har en tendens att när som helst lägga ner. Det blir inga bilder till det här inlägget heller. Jag trodde att jag kunde vaska fram någon bild ur den här datorns inre men insåg efter lite letande att den är tömd efter senaste formateringen (när den la av). Hå hå ja ja. Här händer det grejer i alla fall. Vi har köpt lägenhet och ska flytta till Fruängen. Jag håller på med tre projekt för närvarande, en kofta till Kristofer, en kofta till Manfred och en tröja till mig. Mer om det när jag kan lägga upp lite bilder, det blir mycket roligare så. Jag ville bara säga att vi lever.

Gudrun

4 kommentarer:

 1. Grattis till lägenhetsköpet. Känner inte till Stockholm så bra att jag kan säga om det är en "bra" eller "dålig" del av stan men hoppas ni ska trivas i alla fall! Av erfarenhet vet jag att "dåliga" stadsdelar kan vara riktigt trevliga de med i af!

  SvaraRadera
 2. Ja, nu får du skynda dig att börja lägga upp höststickningen i fingarnet. Det var hur trevligt som helst att hälsa på er och grattis till lägenheten, låter som ett fint kap. Affisherna är uppe men alla tycker de är läskiga. Vi hörs snart! Kramar.

  SvaraRadera
 3. Ha, ha! Ja, det är viktigt att välja ut de bästa bilderna.

  SvaraRadera
 4. Flitens lampa lyser inte här heller men brickbandet är färdigt. Manfred koftan nästa.

  SvaraRadera