9 juli 2010

Framför teven


Lillasyster fryser på en hästgård utanför Narvik i sommar. Hon ska få en hälsning från civilisationen med de här snabbstickade tofflorna från drops (som vanligt). Jag sysslar inte med nån VM-stickning i sommar, snarare In Treatment- och Sopranosstickning, minst lika spännande.

Garnet är Eskimo och stickorna nr 7.

Gudrun

5 kommentarer:

 1. Jag har mormors gamla tofflor i ungefär samma mönster. Perfekt fotvärmare.

  Du är konstig som inte kollar på VM... men Sopranos är fantastiskt bra. Kanske den bästa serien någonsin. In treatment vet jag inte vad det är.

  Vi vill och planerar att åka till Stockholm men det blir nog i slutet av juli isåfall för då fyller våra vänner 30. Jag hör av mig när jag vet närmare.

  SvaraRadera
 2. Ha, ha, ha konstig. Det är ni som är konstiga, jag som är normal:) In tretament är en terapi serie också från hbo som går före sopranos varje vardag hela sommaren typ (på svt).

  SvaraRadera
 3. Drops är helt enkelt justeast! Kollade just upp att man faktiskt kan få tag på deras garn här i Finland också. (de är dock inte lika allmänt förekommande som de finska garnen...) Tänkte att jag annars kanske skulle behövt planera något höstprojekt till mig redan nu eftersom vi tänkte ta en tur över till Stockholm nästa vecka.

  Befinner ni er i stan då? Det skulle vara kul att träffa dig och Manfred!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Nu ligger svaren till frågestunden uppe i min blogg och du hittar dem här: http://snostilen.se/2010/july/svar-pa-och-i-skrift.html
  Jag hoppas att mitt svar är till belåtenhet.

  Ha det gött!
  Thea

  SvaraRadera
 5. Sv: Jag älskar kaffebröd, både som ord och äkta vara. Jag hoppas att du blev nöjd med svaren på dina, och de andras, frågor.
  Om du skulle vilja länka till mig så har jag gjort en bloggknapp som du hittar här: http://snostilen.webblogg.se/reflektion/2010/july/bloggknapp.html

  Förresten, du har inte satt http:// framför din bloggadress så när du kommenterar går det inte att klicka sig direkt hit till bloggen.

  Det ska alltså stå http://sistersinyarn.blogspot.com/ under bloggadress.
  Ha det bra!

  SvaraRadera