23 juni 2011

Bara knappar som fattas - Only the buttons missing

Nu är min Tyrolean färdigstickad. Har köpt pärlemorknappar som väntar på att fästas bara. Visar den på när den går att knäppa.

Just finished knitting my Tyrolean. I have some mother of pearl buttons waiting to be sewn on. I'll show pictures of it on me when I can button it up.

Gudrun

14 juni 2011

Nu är det över (nästan) - Almost done

Oj, idag har jag presenterat min uppsats och med lite finlir till så har jag en masterexamen i samhällsplanering inom kort. Mången gång har tvivlet slagit mig och jag har varit nära att ge upp det hela, men vad glad jag är som har hållit ut, för jag vet ju att jag hade ångrat mig senare ändå.

Jag har ju mer eller mindre gått under jorden från bloggen under den här slutspurten, men nu är det dags att krypa upp ur underjorden igen. Trots att jag hållit mig härifrån så innebär det ju inte att jag inte har handarbetat. Tyrolean-koftan är nästan klar men har legat på is för ett projekt som jag sysslat med av garnet jag fick av Gunilla. Dessutom har jag påbörjat en sjal, mer om dessa projekt senare.
Jag har också hunnit styra upp lite sommarfint på balkongen. Den bästa tiden är på kvällen när värmen fortfarande finns kvar i väggarna.

När jag tömde kameran så hittade jag den här bilden som Kristofer måste ha tagit. Diggar överhuvudtaget Bill Huxtables stickade tröjor.

I have finally (more or less) finished my master thesis in spatial planning now and I am glad to be back on the blog. Even though I have been undercover for a while I have still managed to get some knitting projects done. More of these later.

Gudrun