24 november 2010

Utmaning från Anna


Anna har utmanat oss att svara på fem frågor.

Här kommer Gudruns svar:

4 tv-program: Bonde söker fru, Escape to the countryside (det där engelska mäklarprogrammet på åttan), Babel och matlagningsprogram, nästan vilket som helst.

4 saker jag gjort idag (läs igår): Varit på föreläsning om Miljöbalken, läst artiklar till ett seminarium, rengjort badkar efter att sonen bajsat i badvattnet (han är lite krasslig) samt jobbat på Kristofers kofta.

4 saker jag längtar efter: JULEN!, tills Gunillas bebis kommer, till jag skrivit klart min master-uppsats (som jag ska börja med i januari) samt tills när jag äntligen har skaffat mig ett riktigt jobb.

4 saker på önskelistan: Att Manfred ska bli frisk snart, en ryggsäck från Sandqvist, en ny brödrost (Manfred har rivit ner vår gamla) och en matta till vardagsrummet.

4 saker jag hatar: Okej jag ogillar när man gräver en grop i smörpaketet, gnälliga grannar, att det sitter så f-bannat långt in för många människor här i Stockholm att spontant hjälpa mammor med barnvagn (eller varandra överhuvudtaget) det får räcka så, det blir så mycket negativ energi annars känner jag.

Nu till Gunillas svar:

4 tv-program: Ser mest nedladdade serier, så när jag väl ser på "vanlig tv" blir det nyheterna samt lite sappande runt. Fastnar dock oftast framför dessa program:  Halv åtta hos mig, Solsidan, Debatt, Babel.

4 saker jag gjort idag (läs igår): Fixade lite på jobbet inför mammaledigheten, blev på typ 3 sekunder supertrött på tunnelbanan så jag knappt orkade gå hem, virkade 2 st vita hjärtan (julgranspynt), läste lite i rosens namn.

4 saker jag längtar efter: Bebis, bebis, bebis och lite efter jul och ledighet.

4 saker på önskelistan: Frisk bebis, ny brödrost (säkringen gick senast vi använde den så nu är den i skrothimmlen), golvlampa och tv-bänk.

4 saker jag hatar: Hatar inte utan ogillar nog mest. Folk som inte visar hänsyn. Girighet. Min egen lathet  ibland ( är dålig på att slutföra saker - bra på att tänka ut och påbörja dock) samt senap.


4 som vi utmanar får bli Med nål och trådCamillas stickbloggFröken Pimpinett och Annas Alster.

Gunilla och Gudrun11 kommentarer:

 1. åh det ska jag svara på såfort som jag har nåt vettigt att komma med.

  SvaraRadera
 2. Kul att ni nappade! Vi verkar sitta framför tv:n samtidigt verkar det som... :)

  SvaraRadera
 3. Nämen, ska du få en bebis Gunilla, grattis! :)

  SvaraRadera
 4. Anna - Halv åtta hos mig är ju från pite i veckan, min sambo (blekinge) sitter bara och skrattar...

  Annas Alster - Tänker samma sak, ska jag få en bebis?! helt galet. Ca 6 v kvar.

  /Gunilla

  SvaraRadera
 5. Va roligt att läsa era svar. Jag såg Piteåveckan och tänkte på dig Gudrun. Du borde ha varit med. Och tack för kommentaren på min zimmermannkofta det mönstret rekommenderas varmt. Kram.

  SvaraRadera
 6. Jag ligger hemma i influensa, så mina odds för att bli frisk till morgondagens broderikafé är inte så stora. Jag sprider ordet till några, så får ni hålla broderi-ställningarna!
  /elin

  SvaraRadera
 7. Så roligt att ses på brodericaféet ikväll...och hörni - jag ljög ju alldeles upp i taket....den här bloggen har jag minsann läst!
  Ses 16:e - ha det broderihärligt tills dess.

  SvaraRadera
 8. ja vad tusan, jag var lite bitter igår kväll när jag var hemma och snörvlade medan ni broderade. Men sånt är livet. Kul att höra att ni hade det trevligt! Nu ska jag peppa till nästa gång istället!

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Det var jättetrevligt igår! :)
  Så roligt att stifta nya bekantskaper och även hitta till nya roliga bloggar man aldrig besökt tidigare.
  Har precis lagt upp ett inlägg om gårdagen.

  Ha en bra helg och hoppas vi ses igen!

  SvaraRadera
 10. Hej alla!
  Det var så roligt att träffa er. Hoppas vi ses igen efter jul!

  SvaraRadera
 11. Broderiträffen var verkligen en hit. jag kommer den 16e dec, sen blir det nog en liten paus tills matrutiner o d har satt sig.

  SvaraRadera