22 augusti 2010

Åkpåsen


Jag blev så glad när det visade sig att min kompis Hanna hade tagit bilder på Mannemannen i åkpåsen han hade som nyfödd (dock med mobil så bildkvalitén är inte så bra). Stickad från ett dropsmönster i Eskimo. Riktigt bra plagg som jag varit supernöjd med. Lagom varmt mest hela tiden. Den lilla plutten. Nu så är han stor.

Gudrun

5 kommentarer:

 1. Det ser ju riktigt varmt och mysigt ut. Nästan som att han lånat pappas stickade tröja ju.

  SvaraRadera
 2. Oj så fin! Tror att Marit hinner växa ur sovpåseåldern innan jag skulle få en sån färdig dock. Så nu väntar jag (ännu mer) på att någon nära vän eller släkting ska förkunna att de är gravida. ;)

  SvaraRadera
 3. Ja stickad åkpåse har verkligen varit toppen! Jag hade glömt hur stor den var i början. Kom bara ihåg hur liten den var när jag fick lägga undan den med sorg i hjärtat. Förhoppningsvis kanske någon kan ärva den någon dag.

  Gudrun

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig sovpåse! Jag håller själv på med en nu, fast jag håller mig till min nya symaskin för tillfället. Måste bara få skriva grattis till Gunilla, om jag inte redan gjort det? Virrig är mitt andra namn. Grattis i alla fall, hoppas du mår bra. Och grattis Gudrun med familj till det nya boendet. :-)

  Kommer ni upp till norr snart? Hade varit fint att lyckas vara uppe samtidigt. Vill ju se hur stor Manfred har blivit!

  Kramar från norr.

  SvaraRadera
 5. Den är hur gullig som helst. Men hur går det med garnet som kanske blir noppigt?

  SvaraRadera